بهترین دارو و قرص درمان خودارضایی چیست؟

خودارضایی یکی از مشکلات رایج در میان نوجوانان و بزرگسالان است و بسیاری از افراد به آن اعتیاد پیدا کرده‌اند. این عمل دارای عوارض جسمی و روحی زیادی است که زندگی شما را در جوانب زیادی تحت تاثیر قرار می‌دهد. درمان خودارضایی همیشه یک چالش سخت برای کسانی بوده که با این اعتیاد درگیر هستند، به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم ببینیم که آیا قرص و دارو برای درمان آن کاربرد دارد یا خیر. همچنین شما در ادامه این مطلب راجع به نحوه درمان خودارضایی و بهترین روش‌های درمانی آن اطلاعات مفیدی کسب خواهید کرد.

چگونه خودارضایی تبدیل به یک اعتیاد می‌شود؟

کسانی که شروع به خودارضایی می‌کنند، در ابتدا متوجه این موضوع نیستند که اینکار توانایی تبدیل شدن به یک اعتیاد را دارد. استمناء در ابتدا فقط به دلیل نیاز جنسی صورت می‌گیرد، اما پس از انجام آن برای چندین ماه، شرایط تغییر می‌کند. پس از گذشت چندین ماه و انجام خودارضایی به تعداد زیاد، ذهن شما یک تغییر را در خود ایجاد می‌کند. تغییر اینگونه است که ذهنیت شما در رابطه با خودارضایی از این موضوع که این عمل برای نیاز جنسی است، به این موضوع که ذهن شما به آن نیاز دارد تغییر می‌کند.

دلیل اینکه ذهن شما به خودارضایی نیاز دارد، این است که با هر بار انجام آن، بدن شما مقداری دوپامین ترشح می‌کند. دوپامین هورمون مختص به شادی در بدن انسان است و ذهن به آن معتاد می‌شود. پس از هر بار خودارضایی و ترشح دوپامین، ذهن‌تان به مرور زمان به این ترشح روزانه یا هفتگی دوپامین عادت می‌کند و شما را مجبور خواهد کرد تا آن را دوباره انجام دهید.

این روند تا جایی ادامه پیدا می‌کند که استمناء دیگر یک اعتیاد جسمی نیست که بتوان آن را با انجام ندانش ترک کرد. در واقع این عمل تبدیل به یک اعتیاد ذهنی می‌شود و شما دیگر آن را در جهت تأمین نیاز جنسی انجام نمی‌دهید، بلکه فقط از ذهن خود دستور می‌گیرید و آن را انجام می‌دهید، بدون اینکه اراده و اختیاری روی آن داشته باشید.

حتما برای شما هم پیش آمده است که با خودتان عهد کرده‌اید که دیگر خودارضایی نمی‌کنید، اما پس از گذشت چند روز یا چند هفته دوباره شروع به انجام آن کرده‌اید. تنها دلیلی که می‌تواند این موضوع را توضیح دهد، اعتیاد ذهنی به خودارضایی است.

داروی ترک خودارضایی

آیا قرص و دارو برای درمان خودارضایی کاربرد دارد؟

اولین روش درمانی که برای درمان اعتیاد یا بیماری مطرح می‌شود، همیشه قرص و دارو است. در رابطه با خودارضایی شرایط کاملا فرق می‌کند؛ زیرا این بیماری را نمی‌توان با کمک قرص و دارو درمان کرد و دلایل محکمی نیز پشت این گفته هستند که در ادامه آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

قرص‌های کاهش دهنده میل جنسی

اولین راه درمان خودارضایی با استفاده از دارو و قرص، استفاده از دارو‌های کاهش دهنده میل جنسی است که معمولا همان دارو‌های ضد افسردگی هستند. این دارو‌ها باعث می‌شوند تا شما در یک شرایط پایدارتر قرار بگیرید و میلی به خودارضایی نداشته باشید؛ اما نکته‌ مهمی وجود دارد که باعث شده هیچ‌وقت این داروها در درمان استمناء موفق نباشند.

شما نمی‌توانید تا ابد از این قرص و داروها مصرف کنید که میل جنسی خود را کاهش دهید. مطمئناً کاهش میل جنسی نه تنها باعث درمان خودارضایی نمی‌شود، بلکه عوارض بسیار شدیدی هم برای شما به همراه دارد. خودارضایی را نمی‌توان با سرکوب کردن میل جنسی درمان کرد و دلیل آن هم این است که این بیماری مرتبط با ذهن می‌باشد و در واقع یک نوع اعتیاد روانی محسوب می‌شود. پس لازم است شما به دنبال راه های کنترل شهوت باشید و آنها را یاد بگیرید.

قرص‌های ثبات رفتاری و آرامش بخش

داروهای ضد افسردگی که عمدتاً برای بیماری‌هایی مثل افسردگی شیدایی و دو قطبی استفاده می‌شوند، تاثیر بسزایی در کنترل هیجانات و میل جنسی دارند. این داروها باعث می‌شوند تا شما روی رفتار خود کنترل بیشتری داشته باشید. داروهایی مانند لیتیوم و بوسپیرون، به عنوان داروهایی شناخته می‌شوند که برای افسردگی کاربرد دارند، اما از آن‌ها برای خودارضایی نیز استفاده می‌شود. این داروها مورد تایید ما نیستند و برای مصرف آن‌ها باید با پزشک هماهنگ شود.

استفاده از این قرص‌ها برای خود‌ارضایی بی ثمر است، زیرا شما برای خودارضایی از ذهن‌تان دستور می‌گیرید، و میل جنسی هیچ‌گونه نقشی در خودارضایی شما ندارد. در ابتدای اعتیاد شما به خودارضایی، میل جنسی نقش بسزایی دارد، اما پس از گذشت چندین ماه شما لزوماً نیازی به میل جنسی برای خود‌ارضایی ندارید؛ زیرا ذهن‌تان است که شما را در شرایطی قرار می‌دهد تا مجبور به انجام آن شوید.

چه افرادی عمدتاً در خطر اعتیاد به خودارضایی هستند؟

هرکسی می‌تواند گرفتار خودارضایی شود و نمی‌توان گفت که یک یا چند گروه خاص، بیشتر در خطر اعتیاد به آن هستند.

  1. کسانی که به مواد مخدر مثل سیگار اعتیاد دارند می‌توانند بیشتر در خطر اعتیاد به خودارضایی باشند‌. به این دلیل که سیگار باعث ترشح دوپامین در بدن می‌شود و گاهی به دلیل سیگار نکشیدن، فرد ممکن است دست به استمناء بزند تا کمبود دوپامین را جبران کند.
  2. افرادی که توانایی تأمین نیازهای جنسی خود با شریک جنسی‌شان را ندارند، قطعا ممکن است که از طریق خودارضایی میل جنسی خود را برطرف کنند.
  3. کسانی که روزانه تایم آزاد زیادی دارند و هیچ‌گونه فعالیتی که بدن آن‌ها را خسته کند ندارند.

قرص ترک خودارضایی

چگونه می‌توان خودارضایی را درمان کرد؟

متوجه شدیم که استمناء یک بیماری ذهنی است و درمان آن نیز نیازمند یک روش ذهنی می‌باشد. شما برای اینکه بتوانید خودارضایی را درمان کنید، باید به دنبال این باشید تا ذهن‌تان را قانع کنید که نیازی به انجام آن ندارید. اشاره کردیم که خودارضایی پس از گذشت چندین ماه دیگر یک عمل برای برطرف کردن نیاز جنسی نیست، بلکه تبدیل به یک عادت می‌شود.

مطلب مرتبط: فواید ترک خودارضایی بر چهره (پسران و دختران)

پس فرآیند کلی ترک خودارضایی اصلا وابسته به اراده و محدود کردن نیاز جنسی نیست. شما اگر بتوانید ذهنیت‌تان را در رابطه با خودارضایی تغییر دهید، به سادگی می‌توانید این اعتیاد را ترک کنید.

بهترین روش درمان خودارضایی چیست؟

بهترین روشی که شما با استفاده از آن می‌توانید خودارضایی را برای همیشه ترک کنید باید حاوی محتوای روان‌شناسی باشد تا بتواند ذهنیت‌تان را تغییر دهد.

شما هر چقدر هم که برای ترک خودارضایی با استفاده از داروها و قرص‌ها تلاش کنید، در نهایت باز هم نمی‌توانید در مقابل ذهن خود مقاومت کنید. مهم نیست که شما چند هفته یا چند ماه بتوانید در مقابل آن مقاومت کنید و آن را انجام ندهید، در نهایت دوباره به دام آن خواهید افتاد؛ زیرا شما دلیل اصلی این اعتیاد را درمان نکرده‌اید.

بهترین روش برای ترک استمناء باید شما را در یک مسیر چند هفته‌ای همراهی کند، تا از لحاظ ذهنی در شرایطی قرار گیرید که واقعا باور داشته باشید خودارضایی یک حرکت مناسب در آن لحظه نیست و نیازی به انجام آن نداشته باشید.

چگونه می‌توان از اعتیاد به خودارضایی پیشگیری کرد؟

همیشه برای هر بیماری روش‌های پیشگیری نیز وجود دارد که بتوان از دچار شدن به آن جلوگیری کرد. اگر به خودارضایی اعتیاد پیدا کرده‌اید اصلا نگران نباشید، زیرا روش‌های تضمینی برای ترک آن وجود دارد. در رابطه با پیشگیری از خود‌ارضایی می‌توانید از ترفندهای معرفی شده در ادامه مطلب استفاده کنید، تا شاید بتوانید شخص دیگری را از اعتیاد به خودارضایی نجات دهید.

  • سعی کنید همیشه فعالیت مستمر داشته باشید. نوجوانان نباید در خانه بیکار بنشینند، زیرا با بیکار بودن و داشتن وقت آزاد زیاد، انسان می‌تواند دست به کارهای خطرناک و اشتباهی بزند که بعدا از انجام دادن آن‌ها پشیمان خواهد شد. بهتر است روزانه یک برنامه ورزشی داشته باشید تا هم به سلامت بدنی خود کمک کنید، هم خود را خسته کنید تا انرژی لازم برای انجام فعالیت‌های دیگر مثل خودارضایی را از دست بدهید.
  • داشتن انگیزه باعث می‌شود تا شما به سمت اعتیادهایی مانند خودارضایی، سیگار و… نروید. به عنوان مثال اگر شما ورزشکار باشید و در حال ساختن یک فیزیک بدنی مناسب برای خود هستید، مطمئناً انگیزه کافی را در خود ایجاد می‌کنید که با انجام خودارضایی، تمامی تلاش‌های خود را بیهوده نکنید.
  • با دوستان خود مدام در حال گردش باشید و سعی کنید هیجانان خود را با انجام فعالیت‌هایی همچون تفریح و فوتبال و… خالی کنید. هیجانات نوجوانی اگر کنترل نشوند، باعث می‌شوند تا شما به سمت موارد خطرناکی جذب شوید.
  • به صورت مدام مطالعه داشته باشید تا از لحاظ ذهنی در یک سطح بالا قرار گیرید. مطالعه باعث می‌شود تا ذهن شما ثبات پیدا کند و از سلامت خوبی برخوردار باشد. به یاد داشته باشید که اعتیاد به خودارضایی، به دلیل نداشتن کنترل ذهنی مناسب روی خواسته‌های بدن ایجاد می‌شود.

چه زمانی باید برای درمان خودارضایی اقدام کرد؟

زمانی که برای اولین بار خودارضایی را شروع می‌کنید، متوجه این موضوع نیستید که در حال قدم برداشتن در یک مسیر اعتیاد آور هستید، پس به همین دلیل نگرانی خاصی بابت درمان آن ندارید. اما با گذشت زمان و بیشتر شدن دفعات انجام آن، شما رفته رفته متوجه می‌شوید که نمی‌توانید از آن فرار کنید.

وقتی که متوجه شدید بدون اینکه نیاز جنسی داشته باشید، درحال خودارضایی هستید یا اینکه به عنوان سرگرمی و بیکار بودن دست به انجام آن میزنید و از آن به عنوان یک راه حل برای آرامش و… استفاده می‌کنید، باید به دنبال درمان آن باشید.

البته اگر زودتر از این‌ها متوجه شوید که خودارضایی درست نیست و باید آن را ترک کنید، مطمئناً نتیجه درمان بسیار سریع‌تر رخ خواهد داد. اما بسیاری از نوجوانان و بزرگسالان تا زمانی که علائم اعتیاد به خودارضایی را مشاهده نکنند متوجه آن نمی‌شوند.

با قول دروغ خودتان را فریب ندهید

نگویید که دیگر این کار را انجام نمی‌دهم، زیرا با گفتن این جمله شما دیگر به دنبال درمان آن نخواهید بود و قطعا پس از گذشت چند ساعت یا چند روز یا چند هفته، باز هم به سراغ خودارضایی خواهید رفت و دوباره مسیر خود را ادامه می‌دهید. بهترین کار این است که خود را در شرایط بد و عذاب وجدان و… قرار ندهید و فقط به دنبال یک روش درمانی کاملا تضمینی باشید که ریشه‌های خودارضایی را در ذهن شما درمان کند.

آیا عوارض خودارضایی قابل درمان هستند؟

در مسیر اعتیاد به خودارضایی، شما خود را در معرض عوارض زیادی قرار می‌دهید که نه تنها جسم‌تان را دچار تغییراتی می‌کند، بلکه باعث ایجاد یک ذهنیت کاملا اشتباه در ذهن شما می‌شود.

از معروف‌ترین عوارض خودارضایی، می‌توان به نمایان شدن جوش‌های زیادی روی صورت یا پشت کمر اشاره کرد که پس از سن بلوغ نیز باقی خواهند ماند. سیاهی زیر چشم ما و لاغری بدن و نداشتن انرژی و انگیزه برای انجام فعالیت‌های روزانه نیز از عوارض اصلی خودارضایی هستند. مشکلات جنسی مانند زود انزالی نیز شما را در این مسیر گرفتار خواهد کرد که یکی از اصلی‌ترین دلایل طلاق در بین بزرگسالان است.

جای نگرانی نیست، زیرا شما با ترک خودارضایی می‌توانید بدون نیاز به دارو، خود را در مسیری قرار دهید که بدن شما شروع به درمان عوارض ناشی از خودارضایی کند. مطمئناً کمی زمان نیاز است تا عوارض جسمی آن درمان شوند، ولی درمان آن قطعی است و شما دوباره مانند دوران قبل از اعتیاد می‌شوید.

با سایت ترک سریع، خودارضایی را برای همیشه رها کنید

اصلی‌ترین هدف ما در سایت ترک سریع این است تا شما را با روشی آشنا کنیم که به صورت تضمینی باعث ترک‌تان شود. ترک خودارضایی بسیار ساده است، اما به شرطی که با روش اصولی آن پیش بروید. خودارضایی یک اعتیاد است که در ذهن شما ریشه کرده، پس نیازمند این است که شما از جنبه ذهنی وارد مسیر درمان آن شوید. ما در سایت ترک سریع، یک دوره ترک خودارضایی را تهیه کرده‌ایم که با تکنیک‌های روان‌شناسی و درمان ذهنی، باعث می‌شود تا شما پس از پایان دوره درمان دیگر هیچ نیازی به انجام این عمل نداشته باشید.

سوالات متداول

آیا دارو یا قرصی برای درمان خودارضایی وجود دارد؟

در حال حاضر هیچ داروی یا قرصی که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای درمان خودارضایی تأیید شده باشد، وجود ندارد. برخی از داروها، مانند داروهای ضد افسردگی، ممکن است به طور غیرمستقیم به کاهش میل جنسی و در نتیجه کاهش فرکانس خودارضایی کمک کنند. با این حال، استفاده از این داروها برای این منظور بدون تجویز و نظارت پزشک غیرقانونی و بالقوه خطرناک است.

چه روش های درمانی دیگری برای خودارضایی وجود دارد؟

اگر احساس می کنید خودارضایی شما مشکلی برای شما ایجاد می کند، روش های درمانی مختلفی وجود دارد که می تواند کمک کننده باشد. این شامل:

  • درمان شناختی رفتاری (CBT): CBT می تواند به شما کمک کند تا افکار و باورهای منفی را که منجر به خودارضایی اجباری می شود، شناسایی و تغییر دهید.
  • گروه درمانی: گروه های درمانی می توانند فضایی حمایتی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات خود و یادگیری از دیگران فراهم کنند.
  • درمان دارویی: در برخی موارد، ممکن است دارو برای کمک به درمان شرایط زمینه ای که به خودارضایی اجباری کمک می کند، مانند اضطراب یا افسردگی تجویز شود.

چگونه بفهمم که آیا به درمان خودارضایی نیاز دارم؟

اگر خودارضایی باعث ایجاد مشکلات در زندگی شما می شود، ممکن است به درمان نیاز داشته باشید. این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • احساس عدم کنترل بر خودارضایی
  • تجربه شرم، گناه یا اضطراب بعد از خودارضایی
  • خودارضایی در زمان هایی که برای شما مضر است، مانند در محل کار یا هنگام رانندگی
  • خودارضایی که بر روابط شما، شغل یا تحصیلات شما تأثیر می گذارد

چگونه یک درمانگر برای درمان خودارضایی پیدا کنم؟

شما می توانید با جستجوی آنلاین یا پرسیدن از پزشک یا سایر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی خود، یک درمانگر واجد شرایط برای درمان خودارضایی پیدا کنید. همچنین می توانید از سایت ترک سریع استفاده کنید یا مطلب مشاوره برای ترک خودارضایی را بخوانید.

درمان خودارضایی چقدر طول می کشد؟

مدت زمان درمان خودارضایی بسته به فرد و شدت مشکل متفاوت است. برخی از افراد ممکن است پس از چند جلسه درمان، بهبودی را مشاهده کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است به درمان طولانی تری نیاز داشته باشند.

مهم:

به یاد داشته باشید که خودارضایی یک رفتار طبیعی و سالم است. اگر خودارضایی شما مشکلی برای شما ایجاد نمی کند، نیازی به درمان سریع نیست و می توانید به آرامی آن را کنار بگذارید. با این حال، اگر احساس می کنید خودارضایی شما بر زندگی شما تأثیر منفی می گذارد، کمک گرفتن از یک متخصص واجد شرایط مهم است.

دوره ترک خودارضایی (کلیک کنید)

یک دیدگاه

  1. سایت ترک سریع فوق العاده اس من دو ماهه دوره ترک خودارضاییتون رو خریدم و راحت تونستم ترک کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا